1
8:00 - 8:45
2
8:55 - 9:40
3
10:00 - 10:45
4
10:55 - 11:40
5
11:50 - 12:35
6
12:45 - 13:30
7
13:35 - 14:20
8
14:25 - 15:10
9
15:15 - 16:00
Mon
1/4
Pondělí velikonoční
Tue
2/4
1.4 Ch1
LCh
Ch
1.4 Ch1
LCh
Ch
1.4 celá
1.4
Ch
2.4 Ch2
LCh
Ch
2.4 Ch2
LCh
Ch
4.
4.
4.
Dozor v jídelně
Jíd
Wed
3/4
6.8 celá
2.6
Ch
2.4 celá
1.4
Ch
4.6 celá
2.6
Ch
Thu
4/4
4.8 celá
4.8
Ch
1.4 celá
1.4
Ch
6.8 Ch1
LCh
Ch
6.8 Ch1
LCh
Ch
Fri
5/4
5.6 celá
5.6
Ch
6.8 celá
1.4
Ch
4.6 celá
1.4
Ch
4.8 Ch2
LCh
Ch
4.8 Ch2
LCh
Ch
5.6 Ch2
LCh
Ch
5.6 Ch2
LCh
Ch
Suplovací pohotovost
Poh